Hledáme vedoucího skladu

26.06.2015

Nebaví Vás jen „chodit“ do práce? Chcete za sebou vidět výsledky a mít možnost posouvat věci dopředu? Lišíte se tím, že prostě rádi pracujete?

 
missing image /website/images/fotogalerie/cvprototyp-7718.jpg   missing image /website/images/fotogalerie/nas-tym-cv-prototyp

Jsme strojírenská firma a smyslem naší práce je vytvářet vysoce specializované součástí, které vdechují život velkým kolosům. Náš zakladatel vše odstartoval před více než 25 lety a věří, že silná firma může být tvořena pouze silným kolektivem.

 

Nyní hledáme člověka na pozici VEDOUCÍ SKLADU

Pokud vidíte pod touto pozicí rutinní a klidnou práci bez zodpovědnosti, pak Vás bohužel zklameme. Co od Vás na této pozici očekáváme?

-          Dokonalý přehled o tom, co a kde se na skladu nachází

-          Samostatné uvažování nad tím, co a jak zlepšit

-          Snahu a zájem o práci s jasnými viditelnými výsledky

-          Hledáme někoho, kdo dokáže i pozitivně povzbudit ostatní a není to „morous“

Co budou Vaše úkoly?

-          Evidence a výdej nářadí, materiálu

-          Objednávání zboží na sklad

-          Výběr nových nástrojů

-          Jednání s dodavateli, případně i výběr nových dodavatelů

-          Každodenní práce na počítači (vytváření jednoduchých tabulek, práce v našem systému)

Jsme rodinná firma, kde vládne dobrá atmosféra – rádi chodíme do práce a setkáváme se i na společných firemních akcích. Budete pracovat v kolektivu technicky orientovaných lidí a určitě zde najdete prostor pro seberealizaci. Za dobrou práci umíme člověka dobře ocenit. Na to, jaká jsme firma, ukazuje i naše velmi nízká fluktuace.

Jste ta správná osoba? Pak nám zašlete svůj životopis na email cvprototyp@cvprototyp.cz.  Součástí výběrového řízení je i vyplnění několika otázek a možná i pohovor přes telefon, proto buďte připraveni.

 

Soňa Černáková


Soubory:

Aktuality

Všechny novinky